and yes you will be mine soon bebehhh 😸

and yes you will be mine soon bebehhh 😸

Befday shoutout to my one and only superb poyo abang hmmm my twin„, ‘fara & farid’ 👫 owhhhj how suwitttt sangat ! 😃 haha. Happy Birthday brooo. Enjoy ur special day & may all ur wishes come true… & sory ah sngt sbb time dlm perut aku terpaksa tendang kau keluar awal time pepagi buta mcm ni. Sempit kot ! Haha takde kaitan„ & last word even u are very annoying well u know aku tetap sayang kau melampau sampai mati till jannah la weiii„, 😘 hepy 20th ! ! 😉😆🎉🎊🎉🎊

Befday shoutout to my one and only superb poyo abang hmmm my twin„, ‘fara & farid’ 👫 owhhhj how suwitttt sangat ! 😃 haha. Happy Birthday brooo. Enjoy ur special day & may all ur wishes come true… & sory ah sngt sbb time dlm perut aku terpaksa tendang kau keluar awal time pepagi buta mcm ni. Sempit kot ! Haha takde kaitan„ & last word even u are very annoying well u know aku tetap sayang kau melampau sampai mati till jannah la weiii„, 😘 hepy 20th ! ! 😉😆🎉🎊🎉🎊

Jangan lupa hadap depan tivi reramai untuk drama raya kami yang bertitle SebenarnyaKamiLupaNakBerayaKataKauu pada raya ke-Satu di astro ceria la sangattt. Tengok tau tauu tauuu ! #behindthescenespart4

Jangan lupa hadap depan tivi reramai untuk drama raya kami yang bertitle SebenarnyaKamiLupaNakBerayaKataKauu pada raya ke-Satu di astro ceria la sangattt. Tengok tau tauu tauuu ! #behindthescenespart4

Sesi pengambaran yang panas berdengkang di sebuah kampung yang terletak di tetengah bandar„„ #behindthescenespart3

Sesi pengambaran yang panas berdengkang di sebuah kampung yang terletak di tetengah bandar„„ #behindthescenespart3

selfieee berjemaah as usual #behindthescenespart2

selfieee berjemaah as usual #behindthescenespart2

all the crew,model&retissss la sangattt #behindthescenespart1

all the crew,model&retissss la sangattt #behindthescenespart1

Afez kacak.

Afez kacak.

👭🙊👫

👭🙊👫

🙆 amendaaaaa ???

🙆 amendaaaaa ???

"Lelaki yang menyentuhmu sebelum nikah tidak menyintai kamu tetapi menghina kamu.. Seorang lelaki yang benar-benar menyayangi seorang wanita tidak akan menyentuhnya sebelum nikah. Tak sanggup dia mengorbankan kesucian bakal isterinya iaitu bakal ibu kepada anak-anaknya. Tidak mahu dia menyentuh walau hatta jari gadis yang dicintai. Itulah cinta agung."

lailaa saeda wa ahlaam ladida

"Lelaki yang menyentuhmu sebelum nikah tidak menyintai kamu tetapi menghina kamu.. Seorang lelaki yang benar-benar menyayangi seorang wanita tidak akan menyentuhnya sebelum nikah. Tak sanggup dia mengorbankan kesucian bakal isterinya iaitu bakal ibu kepada anak-anaknya. Tidak mahu dia menyentuh walau hatta jari gadis yang dicintai. Itulah cinta agung."

lailaa saeda wa ahlaam ladida

sobahul khair

sobahul khair

dah kenapa engkorang nihhh :D

dah kenapa engkorang nihhh :D