raya oohhyeahhh (at Bandar Putra, Kulaijaya Johor)

raya oohhyeahhh (at Bandar Putra, Kulaijaya Johor)

👦👩👶👧👨👸👴 (at JOHOR)

👦👩👶👧👨👸👴 (at JOHOR)

aaaauuuu cakkk 🙈🙉

aaaauuuu cakkk 🙈🙉

pes tyme raya tanpa suami  🙉🙊🙈 #HAHAHA

pes tyme raya tanpa suami 🙉🙊🙈 #HAHAHA

🎋🎋
Riang Ria Hari Raya 
Selamat Hari Raya
maafkan zahir saya 🙏
Woooaaahh 🙀 dah nak raya

🎋🎋

Riang Ria Hari Raya
Selamat Hari Raya
maafkan zahir saya 🙏


Woooaaahh 🙀 dah nak raya

and yes you will be mine soon bebehhh 😸

and yes you will be mine soon bebehhh 😸

Befday shoutout to my one and only superb poyo abang hmmm my twin„, ‘fara & farid’ 👫 owhhhj how suwitttt sangat ! 😃 haha. Happy Birthday brooo. Enjoy ur special day & may all ur wishes come true… & sory ah sngt sbb time dlm perut aku terpaksa tendang kau keluar awal time pepagi buta mcm ni. Sempit kot ! Haha takde kaitan„ & last word even u are very annoying well u know aku tetap sayang kau melampau sampai mati till jannah la weiii„, 😘 hepy 20th ! ! 😉😆🎉🎊🎉🎊

Befday shoutout to my one and only superb poyo abang hmmm my twin„, ‘fara & farid’ 👫 owhhhj how suwitttt sangat ! 😃 haha. Happy Birthday brooo. Enjoy ur special day & may all ur wishes come true… & sory ah sngt sbb time dlm perut aku terpaksa tendang kau keluar awal time pepagi buta mcm ni. Sempit kot ! Haha takde kaitan„ & last word even u are very annoying well u know aku tetap sayang kau melampau sampai mati till jannah la weiii„, 😘 hepy 20th ! ! 😉😆🎉🎊🎉🎊

Jangan lupa hadap depan tivi reramai untuk drama raya kami yang bertitle SebenarnyaKamiLupaNakBerayaKataKauu pada raya ke-Satu di astro ceria la sangattt. Tengok tau tauu tauuu ! #behindthescenespart4

Jangan lupa hadap depan tivi reramai untuk drama raya kami yang bertitle SebenarnyaKamiLupaNakBerayaKataKauu pada raya ke-Satu di astro ceria la sangattt. Tengok tau tauu tauuu ! #behindthescenespart4

Sesi pengambaran yang panas berdengkang di sebuah kampung yang terletak di tetengah bandar„„ #behindthescenespart3

Sesi pengambaran yang panas berdengkang di sebuah kampung yang terletak di tetengah bandar„„ #behindthescenespart3

selfieee berjemaah as usual #behindthescenespart2

selfieee berjemaah as usual #behindthescenespart2

all the crew,model&retissss la sangattt #behindthescenespart1

all the crew,model&retissss la sangattt #behindthescenespart1

Afez kacak.

Afez kacak.

👭🙊👫

👭🙊👫

🙆 amendaaaaa ???

🙆 amendaaaaa ???