done presentation Yeahhhh balikkk 😝 (at Multimedia Technology & Communication Building)

done presentation Yeahhhh balikkk 😝 (at Multimedia Technology & Communication Building)

mempelbagaikan style permainan petang

mempelbagaikan style permainan petang

melantak puas puas dulu sebelum kembali ke hutan 🙊🙈🙉🍕🍺

melantak puas puas dulu sebelum kembali ke hutan 🙊🙈🙉🍕🍺

michiu bae 😌😂

michiu bae 😌😂

kembara ini sudah di klimaks. entah betul entah tidak. dia yang tahu. betul betul tahu. aku hanya buat buat tahu. sekarang dia yang watak utamanya. fokus pada dia. abaikan aku. ok.  (at Dataran Pahlawan Melaka)

kembara ini sudah di klimaks. entah betul entah tidak. dia yang tahu. betul betul tahu. aku hanya buat buat tahu. sekarang dia yang watak utamanya. fokus pada dia. abaikan aku. ok. (at Dataran Pahlawan Melaka)

Selpiee gemonink dari kami adik beradik lain ibu lain ayah. Muka busuk tak mandi lg dari kedah sampai melaka teman adik beradik jogging lepastu baru balik johor Ok babai 😝😸 (at Stadium Bukit Serindit @ Melaka)

Selpiee gemonink dari kami adik beradik lain ibu lain ayah. Muka busuk tak mandi lg dari kedah sampai melaka teman adik beradik jogging lepastu baru balik johor Ok babai 😝😸 (at Stadium Bukit Serindit @ Melaka)

hai kami pulang dahhh !!!! Hahahah

hai kami pulang dahhh !!!! Hahahah

eiii excitednya nak balik eiiii excited eiii tak excitednya satgi quizzz 😁😝

eiii excitednya nak balik eiiii excited eiii tak excitednya satgi quizzz 😁😝

Hasil keje setengah jam duduk dalam jamban cari ilham & idea untuk Fantasy ! First idea da ke laut ! Hantar artwork gini sumpah miss harryl reject & baling sketch book ni jauh jauh ! Sumpah tak tipu miss harryl garang

@jiehayahaya Fantasy sangatkan ? 3jam aku duduk keras kejung ats kerusi hadap natang ni konon konon mcm bnyk idea Plishh jgn marah idea aku tanak keluar. Hmm esok italy jom ?! 😅

Hasil keje setengah jam duduk dalam jamban cari ilham & idea untuk Fantasy ! First idea da ke laut ! Hantar artwork gini sumpah miss harryl reject & baling sketch book ni jauh jauh ! Sumpah tak tipu miss harryl garang

@jiehayahaya Fantasy sangatkan ? 3jam aku duduk keras kejung ats kerusi hadap natang ni konon konon mcm bnyk idea Plishh jgn marah idea aku tanak keluar. Hmm esok italy jom ?! 😅

Alhamdulillah Syukur ke hadrat Ilahi kerana dgn limpah kurniaNya kami masih lagi bernafas dan berpijak di bumi yg nyata serta berkesempatan dan berjaya meloloskan diri dari hutan sintok setelah hampir sebulan kami betapa memerap di sana… Act walaupun takde DP MP JJ Hatten mahupun JPO kami tetap rasa jakun & excited dpt masuk dan bau aircond tesco !  😻🙈😂 #sabunbasuhbajudahabis #haha

Alhamdulillah Syukur ke hadrat Ilahi kerana dgn limpah kurniaNya kami masih lagi bernafas dan berpijak di bumi yg nyata serta berkesempatan dan berjaya meloloskan diri dari hutan sintok setelah hampir sebulan kami betapa memerap di sana… Act walaupun takde DP MP JJ Hatten mahupun JPO kami tetap rasa jakun & excited dpt masuk dan bau aircond tesco ! 😻🙈😂 #sabunbasuhbajudahabis #haha

im not upset that u lied to me, im upset that from now on i cant believe u

im not upset that u lied to me, im upset that from now on i cant believe u

saja cheq nak habaq mai Lagu pebret gua sekarang Biru Warna hmm pebret sangat (at Northern University of Malaysia)

saja cheq nak habaq mai Lagu pebret gua sekarang Biru Warna hmm pebret sangat (at Northern University of Malaysia)

Bila kala menanti…… Jap selpiee gigi 😬

Bila kala menanti…… Jap selpiee gigi 😬

this is love 💚 (at Multimedia Communication & Technology Building)

this is love 💚 (at Multimedia Communication & Technology Building)

eiii sooo sawit nya kami 😋😴

eiii sooo sawit nya kami 😋😴