Hasil keje setengah jam duduk dalam jamban cari ilham & idea untuk Fantasy ! First idea da ke laut ! Hantar artwork gini sumpah miss harryl reject & baling sketch book ni jauh jauh ! Sumpah tak tipu miss harryl garang

@jiehayahaya Fantasy sangatkan ? 3jam aku duduk keras kejung ats kerusi hadap natang ni konon konon mcm bnyk idea Plishh jgn marah idea aku tanak keluar. Hmm esok italy jom ?! 😅

Hasil keje setengah jam duduk dalam jamban cari ilham & idea untuk Fantasy ! First idea da ke laut ! Hantar artwork gini sumpah miss harryl reject & baling sketch book ni jauh jauh ! Sumpah tak tipu miss harryl garang

@jiehayahaya Fantasy sangatkan ? 3jam aku duduk keras kejung ats kerusi hadap natang ni konon konon mcm bnyk idea Plishh jgn marah idea aku tanak keluar. Hmm esok italy jom ?! 😅

Alhamdulillah Syukur ke hadrat Ilahi kerana dgn limpah kurniaNya kami masih lagi bernafas dan berpijak di bumi yg nyata serta berkesempatan dan berjaya meloloskan diri dari hutan sintok setelah hampir sebulan kami betapa memerap di sana… Act walaupun takde DP MP JJ Hatten mahupun JPO kami tetap rasa jakun & excited dpt masuk dan bau aircond tesco !  😻🙈😂 #sabunbasuhbajudahabis #haha

Alhamdulillah Syukur ke hadrat Ilahi kerana dgn limpah kurniaNya kami masih lagi bernafas dan berpijak di bumi yg nyata serta berkesempatan dan berjaya meloloskan diri dari hutan sintok setelah hampir sebulan kami betapa memerap di sana… Act walaupun takde DP MP JJ Hatten mahupun JPO kami tetap rasa jakun & excited dpt masuk dan bau aircond tesco ! 😻🙈😂 #sabunbasuhbajudahabis #haha

im not upset that u lied to me, im upset that from now on i cant believe u

im not upset that u lied to me, im upset that from now on i cant believe u

saja cheq nak habaq mai Lagu pebret gua sekarang Biru Warna hmm pebret sangat (at Northern University of Malaysia)

saja cheq nak habaq mai Lagu pebret gua sekarang Biru Warna hmm pebret sangat (at Northern University of Malaysia)

Bila kala menanti…… Jap selpiee gigi 😬

Bila kala menanti…… Jap selpiee gigi 😬

this is love 💚 (at Multimedia Communication & Technology Building)

this is love 💚 (at Multimedia Communication & Technology Building)

eiii sooo sawit nya kami 😋😴

eiii sooo sawit nya kami 😋😴

#harimalaysia (at Dewan Mu’adzam Shah, UUM)

#harimalaysia (at Dewan Mu’adzam Shah, UUM)

my one and only boypren. hai mickey ! rindu

my one and only boypren. hai mickey ! rindu

che minah berlenggang petang (at Universiti Utara Malaysia (UUM))

che minah berlenggang petang (at Universiti Utara Malaysia (UUM))

muka yang akan sesat cari kelas kbye

muka yang akan sesat cari kelas kbye

Sebenarnya aku da try untuk kurangkan Tapi tetap banyak menimbun macam ni hahhh ! Ahh lantakkk #uum

Sebenarnya aku da try untuk kurangkan Tapi tetap banyak menimbun macam ni hahhh ! Ahh lantakkk #uum