Sebenarnya aku da try untuk kurangkan Tapi tetap banyak menimbun macam ni hahhh ! Ahh lantakkk #uum

Sebenarnya aku da try untuk kurangkan Tapi tetap banyak menimbun macam ni hahhh ! Ahh lantakkk #uum

pergi dan bawa diri untuk seketika

pergi dan bawa diri untuk seketika

wif gadis Upsi dan abam UM ✌️ 😋 #kemenaragadingkekita #hahaha

wif gadis Upsi dan abam UM ✌️ 😋 #kemenaragadingkekita #hahaha

guess where am i

guess where am i

❤️ Dear Heart,
fall in love when you’re ready Not when you’re lonely

❤️ Dear Heart,

fall in love when you’re ready Not when you’re lonely

17 syawal at zaki’s

17 syawal at zaki’s

aku suka bahagiakan orang tapi diri sendiri tak pernah merasai kebahagiaan

aku suka bahagiakan orang tapi diri sendiri tak pernah merasai kebahagiaan

abang adik kakak sengsayang 💖  gambar still tak perfect lagi tanpa cinta hati intan permata yang lain tuhh 😭 hmmm cepatlah jumpa cepatlah balik nak family portrait 😩

abang adik kakak sengsayang 💖 gambar still tak perfect lagi tanpa cinta hati intan permata yang lain tuhh 😭 hmmm cepatlah jumpa cepatlah balik nak family portrait 😩

💕💕💕 (at Johor Premium Outlets)

💕💕💕 (at Johor Premium Outlets)

Hahhh orang melaka datang jb, thanks sesusah je datang, muahh sayang lebih 😽😘 #supper #lastnight (at Bandar Putra, Kulaijaya Johor)

Hahhh orang melaka datang jb, thanks sesusah je datang, muahh sayang lebih 😽😘 #supper #lastnight (at Bandar Putra, Kulaijaya Johor)

1 note 

raya oohhyeahhh (at Bandar Putra, Kulaijaya Johor)

raya oohhyeahhh (at Bandar Putra, Kulaijaya Johor)

👦👩👶👧👨👸👴 (at JOHOR)

👦👩👶👧👨👸👴 (at JOHOR)

aaaauuuu cakkk 🙈🙉

aaaauuuu cakkk 🙈🙉

pes tyme raya tanpa suami  🙉🙊🙈 #HAHAHA

pes tyme raya tanpa suami 🙉🙊🙈 #HAHAHA

🎋🎋
Riang Ria Hari Raya 
Selamat Hari Raya
maafkan zahir saya 🙏
Woooaaahh 🙀 dah nak raya

🎋🎋

Riang Ria Hari Raya
Selamat Hari Raya
maafkan zahir saya 🙏


Woooaaahh 🙀 dah nak raya